Geri

Yeni nesil cihazlarla Manolya Ejder Kliniği sizi bekliyor

Samsun'da hizmet veren Diyetisyen Manolya Ejder Kliniği, üç farklı teknolojik cihazla sağlıklı ve ideal vücut oluşumuna katkı sağlıyor. EMS Body Pro, Vacu Magic Slim Line ve Andumedic 3 Pro cihazları, diyet programı ile birlikte bütüncül bir tedavi sunuyor.

11:27:21 | 2024-08-22


Haberi Sesli Dinle

Atakum’da hizmet veren Diyetisyen Manolya Ejder Kliniği, Samsun’da ilk ve tek yeni nesil zayıflama cihazı olan koşu bandı Vacu Magic Slim Line ile birlikte, kas kütlesini artıran ve yağ oranını düşüren EMS Body Pro ve kan dolaşımını hızlandıran Andumedic 3 Pro cihazlarıyla Samsunlulara bütüncül tedavi imkanı sunuyor.

VÜCUDA GÖRE BESLENME PROGRAMI
Diyetisyen olarak ilk hedeflerinin hasta sağlığını korumak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak olduğunu belirten Diyetisyen Manolya Ejder, Hekim-Diyetisyen iş birliği içinde çalıştıklarına dikkat çekti. Kendilerine gelen her kişinin kilo - vücut yağ oranı değerlendirmelerini yapıp, ona göre beslenme programı hazırladıklarına vurgu yapan Manolya Ejder, beslenme programlarına ek olarak kişilerin kilo verme süreçlerine yardımcı yeni nesil zayıflama cihazlarından bahsetti.

KAS KÜTLESİNİ ARTIRIYOR, YAĞI YAKIYOR
Kliniklerinde bulunan EMS Body Pro cihazı hakkında bilgi veren Ejder, "Klinik testler EMS Body Pro uygulaması ile vücudun kas kütlesini yüzde 18'e kadar artırırken, yüzde 21'e kadar yağ kaybettirdiğini gösteriyor. Enerji derin kas dokusuna nüfus eder, farklı vücut tipleri için önceden ayarlanmış parametrelerle kasları harekete geçirerek yoğun bir biçimde çalıştırır. Kişideki yağ dokusu fazlalalığına göre karın, iç bacaklar, kollar, arka bacaklar ve popo bölgesinde uygulanabilir. Haftada en az iki kere 25 dakika boyunca uygulama yapmaktayız" dedi.

YENİ NESİL KOŞU BANDI
Yeni nesil zayıflama cihazı Vacu Magic Slim Line'ın kilo vermedeki önemine de işaret eden Ejder, "Vacu Magic Line'a kısaca yeni nesil koşu bandı diyebiliriz. Bu cihazın ana fonksiyonu, kısa sürede fazla kalori yaktırmaktır. Kişi cihazın içinde yürüdükçe veya koştukça hareket etkisi, cihazın özelliği olan negatif basın etkisi, yüksek teknoloji ile geliştirilmiş kızılötesi ışınların etkisiyle deri ve deri altındaki dokuda kan dolaşımını hızlandırarak, vücuttaki kaloriyi yaktırmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda selülit tedavisi için de tercih edilebilmektedir. Bu cihaz ile tedaviyi de haftada en az iki kere, 30 dakika uygulama yapmaktayız" diye konuştu.

DAHA AZ STRES, DAHA İYİ UYGU İÇİN
Diyetisyen Manolya Ejder Kliniği'ndeki bir önemli cihaz da Andumedic 3 Pro. Bu cihazın titreşim ve kızılötesi ışınların etkisiyle kan dolaşımını hızlandırarak tedavi sağladığını ifade eden Ejder, "Metabolizmayı hızlandırmasının yanında ağrıları tedavi edici etki gösterir. İyi bir kan dolaşımı, aktif bir metabolizma, sağlıklı bir lenf akışı, vücuttaki toksik maddelerin hızla uzaklaştırılması, daha az stres ve daha iyi uyku için tercih ettiğimiz diyete destek bir cihazdır. Haftada 3 kere, 30 dakika uygulama yapmaktayız" şeklinde konuştu.

BÜTÜNCÜL TEDAVİ UYGULANIYOR
Klinik olarak üç cihazla birlikte bütüncül bir tedavi uyguladıklarına dikkat çeken Manolya Ejder, "Günümüzde iş hayatımızın yoğunluğu ve zamansızlık bizi hareketsiz bir yaşama mahkum etmiş gibi görünse de 30 dakikamızı ayırarak bu tür cihazlardan faydalanıp hareketsizliğin vücudumuzda yarattığı olumsuz etkileri azaltabiliriz. Ayın zamanda kliniğimizde yüz yüze diyet ve online diyet hizmetleri vermekteyiz. Şu iyi bilinmelidir ki, sağlık bütüne hitap eder, biz de kliniğimizde elimizden geldiğince bütüncül tedavi uygulamaktayız" ifadelerini kullandı.


manolya ejdersamsunatakumdiyetisyen manolya ejdervacu magic slim lineselulit