Geri

Milletvekili Çan'dan 1 Mayıs mesajı

CHP Samsun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Murat Çan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

10:33:08 | 2024-04-30


Haberi Sesli Dinle

Milletvekili Murat Çanr, mesajında emek ve alın teriyle yaşama değer katan tüm emekçilerin bayramını kutladı. Mesajında, 1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma Günü olduğunu hatırlatan Milletvekili Çan, "Bugün, emek mücadelesinin simgesi, işçinin, emekçinin birlik, mücadele ve dayanışma günü! Vahşi sömürü düzeninin yarattığı büyük yıkıma karşı, emeği ve adaleti savunma günü. AKP iktidarlarının 20 yılı aşkın süredir uyguladığı baskı, zulüm ve hak gaspı politikalarına karşı direnme kararlılığımızı gösterme günü!
Ve bugün artık çok daha umutluyuz; Kibri yüzünden, gözleri görmez, kulakları sağır, vicdanları taşlaşmış olanlar eninde sonunda kaybedecekler! Bu sömürü düzeni yakın zamanda mutlaka son bulacak, emekçimizin bütün kayıpları telafi edilecek, haklar teslim edilecek, özgürlük ve adalet mücadelesi zaferle taçlanacak. Bu duygularla; Hakça paylaşım, insanca yaşam, adil ve özgür bir Türkiye’ye kavuşana kadar üretme ve mücadele etme kararlılığında olan, emek ve alın teriyle yaşama değer katan yürekli bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum" dedi.


murat çanchpmilletvekilisamsun büyükşehirihalesamsunsamsun haberleri1 mayısemek ve dayanışma günü